Bollé Phantom – huippulinssi urheilunäkemiseen

Phantom-linssi

Phantom-linssiteknologia on kehitetty yhteistyössä Essilor® Sun Solution™ kanssa. Uusi linssi on kolmen huipputeknologian yhdistelmä. NXT®-linssimateriaali, tummuva ominaisuus sekä kontrastia parantava kalvo yhdessä parantavat näkemistä olosuhteista riippumatta. Olet sitten fillarin selässä, suksilla tai juoksemassa, on todella tärkeää että näet tarkasti mihin olet ajamassa, laskemassa tai astumassa. Golf-kentällä haluat erottaa kentän muodot ja pallon lennon.

1. NXT® - premium linssimateriaali

NXT®-linssi on optiikaltaan perinteistä polykarbonaatti-linssiä tarkempi. Trivex-materiaali on iskunkestävä ja sietokykyinen kemikaaleille. Kestävyydestä kertoo paljon se, että NXT®:tä on alun perin käytetty armeijan taisteluhelikoptereiden tuulilaseissa.  Myös keveytensä ansiosta se on täydellinen valinta urheiluun: suojaa silmät ja parantaa näkemistä. Linssissä on täysi UV-suoja.

2. Photochromic-teknologia

Linssi tummuu UV-valossa photochromic-teknologian ansiosta. Phantom tummuu kategorioiden 2-3 tai 1-3 välillä, eli se soveltuu sekä pilviselle että aurinkoiselle säälle. Ominaisuus on hyödyllinen, kun sääolosuhteet muuttuvat äkisti. Käytännössä tarvitset siis enää vaan yhden linssin, jolla näet vaikka pilvet siirtyisivät auringon tielle kesken fillarilenkin. Ominaisuus toimii myös metsässä, jossa usein on paljon varjoisia kohtia ja sitten taas aurinkoisempia aukeita. Saat linssistä erinomaisen kontrastin myös silloin, kun et tarvitse häikäisynsuojaa. Ei enää tarvetta vaihtolinsseille!

3. Kontrasti

Linssin kontrastia parantava suodatin korostaa värejä. Ominaisuuden ansiosta hahmotat siis paremmin railot tiessä, puunjuuret polulla ja golf-kentän muodot. Ideana on, että linssi parantaa näkemistä.

LinssitPhantom

Suositut kirjoitukset

  1. Miten valita aurinkolasit?